Elke maand organiseren wij een inspiratie avond bij ons thuis. Waarom wij begonnen zijn met deze avonden is omdat wij het ten eerste leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen die op dezelfde golflengte zitten als dat wij zitten en ten tweede omdat wij het ontzettend belangrijk vinden dat we met elkaar de vibratie naar een hoger level kunnen tillen waardoor er weer vele mooie nieuwe dingen kunnen gaan ontstaan. Deze avonden zijn geheel vrijblijvend en niks moet maar alles mag! Wil jij iets delen met andere mensen om nieuwe inzichten voor jezelf te krijgen of wil jij ook gewoon in die positieve vibe blijven zitten?  Het zijn avonden waar je vele nieuwe inzichten voor jezelf krijgt en waardoor je simpelweg gewoon blij wordt, en willen we dat stiekem niet allemaal? We sluiten de avond vaak af met een interessante kaarttrekking waardoor je weer met een heldere geest naar huis kunt! Ben je nieuwsgierig geraakt meld je dan snel aan voor één van deze inspirerende avonden. Hieronder staan nog een aantal leuke ervaringen van mooie zielen die jou al zijn voor gegaan. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten!

Meld je nu aan voor een inspiratie avond

Ervaringen inspiratie avonden

Yvon Jansen

 

Voor mij was de inspiratie avond net datgene wat ik nodig had. Na een hectische dag, bleef ik in mijn gedachten hangen, was ik moe en had ik hoofdpijn. Door het warme welkom en het delen merkte ik dat het zakte. Het is fijn om met nieuwe mensen te connecten en zonder oordeel te praten over dingen waar vaak iets van gevonden wordt. Het is fijn om deze verbinding met mensen aan te gaan en daarbij de verbinding met mezelf weer te herpakken. Fijn dat er de ruimte gecreëerd wordt waarbij dit ook mogelijk is.

Marco Bonn

 

De inspiratie avond bij Josje en Francesco…ik ging mee samen met Patricia mijn vrouw om eens te kijken en horen waar ze zo veel mee bezig zijn. Bij hun thuis hartelijk verwelkomt zoals altijd begon de avond met een voorstelrondje.
Er werd heel open over van alles gesproken waar Francesco en Josje heerlijk in mee gingen en soms met directe vragen tot mooie gesprekken kwamen.
Ook kregen we wat meer info over hun nieuwe retraites die ze samen gaan organiseren. Iets wat voor mij gelijk duidelijk was en ons een paar dagen erna voor hebben aangemeld.
Afsluitend mochten we allemaal een inspiratie kaart trekken en werd van iedereen de betekenis uitgelegd, hoe bijzonder.
Voor mij een heerlijke avond die mijn ogen echt hebben geopend

Angelien van Kesteren

 

De inspiratie avonden ervaar ik als heel prettig. Francesco en josje zijn heel erg open en geven uitleg over wat ze doen en willen bereiken. Ze stellen zich kwetsbaar op, zodat jij als persoon wordt uitgenodigd om dit ook te doen.
Je kunt alles met ze delen in vertrouwen. Ook klets je met andere gelijk gestemde op deze avond over vanalles. Zo ervaar je dat je er niet alleen voor staat.
Dit helpt mij bijvoorbeeld om verder naar mijzelf te kijken en te voelen wat ik zelf wil.

Eline Schlicher

 

via een vriendin eigenlijk uitgenodigd om naar de inspiratie avond te komen. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar ging er open minded heen, wel met de verwachting dat het vast gezellig ging worden. We werden al gelijk warm ontvangen in een leuke groep waar de koffie en thee al klaarstond. De rest van de avond ging eigenlijk vanzelf. Mooie gesprekken gehad waarbij iedereen op een lijn zat. En de naam zegt het al: heel veel inspiratie opgedaan. Toch weer een reminder dat je juist anderen nodig hebt voor dat extra duwtje en nieuwe ideeen. Het was heel erg verfrissend om met mensen in gesprek te gaan die dezelfde interesses en kijk op de wereld hebben. Josje en Francesco, bedankt voor de mooie, inspirerende avond!

Chelsea Smets

 

Een stel vrienden was naar een inspiratieavond bij Josje en Francesco geweest en waren hier heel positief over. In de podcast (enorme aanrader!) vertelde Josje hier ook over en ik voelde dat ik daarheen moest. Het was een logische stap na iedere dag al ‘met’ hen wandelen in mijn oren. Het was een hele fijne, inspirerende avond met gelijkgestemden. Het kaartje wat getrokken werd klopte precies en de vibe was zo goed dat ik pas om 01:45 thuis was. Toen de datum van de volgende avond bekend was heb ik me gelijk weer opgegeven, dat zegt genoeg toch? Josje en Francesco zijn hele bijzondere mensen met een hele fijne energie. Hun retrait staat ook op mijn lijstje, een tip om daar ook echt eens naar te kijken. Als er iets in jou zegt of voelt dat je hiernaar toe moet gaan, en dat je dit berichtje leest zegt al genoeg, zou ik het zeker doen!