De Life School

                                                                                                                              Een reis door je leven

Onze Life School bestaat uit 4 retraites van 4 dagen met 4 cursisten. Elk retraite zal in een ander seizoen plaatsvinden en zullen qua onderwerpen die er behandeld worden van elkaar verschillen. Dit omdat de 4 retraites uiteindelijk één geheel vormen.

Tijdens deze 4 retraites ga je een prachtige reis maken naar je innerlijke wereld. Waarom ben je hier nou precies? Wie of wat ben je nu ECHT? Wat zijn je passies & talenten? Waarom doen we wat we doen? Dit zijn stuk voor stuk interessante vragen waar je waarschijnlijk het antwoord nog niet precies op weet. Wij gaan je helpen om tijdens de Life School o.a. achter deze antwoorden te komen. We werken met 7 verschillende codes die over de 4 retraites verdeeld zijn. De codes vormen een reis door je leven.

 

Code 1: De code van Verbinding: Vertrouwen

Code 2: De code van Creatie: Scheppen

Code 3: De code van Verlangen: Bouwen

Code 4: De code van Liefde: Leven

Code 5: De code van Overvloed: Delen

Code 6: De code van Manifestatie: Verbinding

Code 7: De code van Verlichting: Wijsheid

De Life School is het complete pakket waar alle onderwerpen voorbij zullen komen, die je naar onze mening goed kan gebruiken om uiteindelijk je droomleven te kunnen gaan leven. Nadat je de Life School volledig doorlopen hebt, zul je erachter komen dat er zoveel meer in je zit dan dat je je op dit moment voor kunt stellen, je zal vele nieuwe inzichten krijgen over wat nu de daadwerkelijke reden is waarom je hier precies bent, al bij al de Life School is life changing!

20/21/22/23 februari 2023

Afgerond (1)

22/23/24/25 mei 2023

Ontwerp zonder titel (29)

4/5/6/7/ september 2023

Ontwerp zonder titel (29)

30/31/1/2 okt/nov 2023

Ontwerp zonder titel (29)
Onze prachtige locatie

Het verhaal van Haus Zum Diemelsee


Wij zijn trots op onze locatie: Haus-zum-Diemelsee in het plaatsje Stormbruch anderhalve kilometer van de Diemelsee! Het is een gezellige en sfeervolle groep accommodatie. Het wordt gerund door onze (schoon)ouders, te weten Giuseppe en Bien Farinelli. Ze hadden al jaren de droom om hun werkleven in Nederland op te geven en ergens anders opnieuw te beginnen, eind 2016 was het zover. Ze wilden graag midden in de mooie natuur gaan wonen. Natuurlijk is het best eng om zo’n beslissing te nemen als je half 50 bent en een ‘plaatje’ van een huis hebt en een comfortabel leven. Op de motor gingen ze af en toe naar Sauerland en zo kwamen ze ook in de omgeving van de Diemelsee terecht. Mijn moeder kwam altijd heel enthousiast terug van deze tripjes. Ze was helemaal verliefd geworden op de mooie omgeving daar. Ze wilden geen bed en breakfast, omdat ze beiden helemaal geen ervaring hebben in de horeca. Ze wilden hun werkzaamheden kunnen overzien. Want beiden hadden ze al meer dan 25 jaar een baan bij een werkgever. Mijn vader is zijn hele leven autospuiter geweest en mijn moeder werkt al zeker 20 jaar in de zorg. Alsof het zo moest zijn (natuurlijk!) kwam het perfecte pand op hun pad. Alles liep die periode op rolletjes. Hun huis werd snel verkocht, het pand in Duitsland werd snel gekocht en alles echt alles liep mooi in elkaar over. In augustus verlieten ze hun woning in Nederland om in hun gekochte recreatiewoning op de camping te gaan wonen en in februari 2018 konden ze hun intrek nemen in de gekochte accommodatie in Sauerland. Zo zie je hoe snel alles synchroon gaat lopen als je via jouw verlangen het universum onbewust voor jou laat werken. We hebben namelijk vaak helemaal niet door hoe mooi alles in elkaar overloopt als wij die ene kleine stap gemaakt hebben. We laten ons nog vaak overrompelen en geven het dan onterecht de naam toeval en geluk.

 

Mijn ouders zitten nu alweer meerdere jaren in Stormbruch en ze runnen met veel plezier hun groepen huis. Ze hebben er ook echt een gezellige accommodatie van gemaakt. Heel authentiek, sfeervol en warm. Het voelt als thuiskomen, maar dan even in een heel mooie en rustige omgeving. Zij verwelkomen jou graag! Want net als wij willen ze graag de verbinding aangaan en jou een prettige tijd bezorgen in een relaxte en mooie omgeving, zodat jij opgeladen en met een fijn gevoel weer naar huis gaat!!!


Liefs en tot snel!

Bien en Giuseppe

Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

www.hauszumdiemelsee.nl