Ik ben Francesco en ik heb 15 jaar lang voor verschillende overheidsinstanties gewerkt, ik heb o.a. in Afghanistan geopereerd onder de Koninklijke Landmacht, waar ik heb mogen ervaren wat blindelings vertrouwen daadwerkelijk inhoud en waarom werken in groepsverband ons als mensen bijna onsterfelijk maakt. Na 5 leerzame jaren heb ik de overstap gemaakt naar de Nationale Politieorganisatie. Daar ben ik begonnen met het “normale” straatwerk, waar ik in tegenstelling tot defensie heel veel inlevingsvermogen heb gecreëerd en mijn communicatie vermogen naar een nog hoger level heb kunnen tillen. Binnen de politie had ik echter maar één doel en dat was een functie bemachtigen binnen de DKDB, wat staat voor Dienst Koninklijke en Diplomatiek beveiliging. Mijn jongensdroom was om ooit als persoonsbeveiliger van het Koninklijke huis te mogen dienen. Die droom heb ik in 2016 werkelijkheid gemaakt. Hier heb ik leren ervaren hoe je mensen echt kunt lezen zonder dat je maar een woord met elkaar hoeft te wisselen. Kortom mijn mensenkennis is hierdoor enorm gestegen wat mij in mijn verdere leven ideaal van pas zou gaan komen.

Vanaf dat moment was ik ook overtuigd dat wij als mensen alles kunnen creëren in ons leven zolang we maar naar ons hart blijven luisteren. Dit was iets voor mij waar ik meer van wilde weten en sindsdien ben ik veel opleidingen gaan volgen, zowel op aards als spiritueel vlak, waardoor ik op een punt in mijn leven kwam dat het roer omging.

In mijn dagelijkse leven maak ik mensen er meer bewust van dat er veel meer uit het leven te halen valt, zodra we onszelf eerst van binnen gaan leren kennen zodat we het uiteindelijk in de buitenwereld terug gaan zien. Wat ik dus vaak tegen mensen zeg is: zo binnen, zo buiten.

Wil je een keer kennismaken of sparren over wat we vanuit de Infinity Academy voor jou kunnen betekenen in je verdere ontwikkeling? Bel me dan gerust want ik denk graag met je mee.

 

 

 

Ben je benieuwd naar wat ik nog meer doe?

Klik dan op het logo hieronder

 

Ik ben Josje, 34 jaar en trotse mama en partner van ons zoontje Tomasso en Francesco. Tot een aantal jaren geleden was ik altijd ontzettend onzeker. Ik was veel bezig met wat andere mensen van mij vonden en probeerde mezelf dan ook zo te gedragen dat ‘iedereen’ me wel leuk moest vinden. In andere woorden, ik had vrijwel altijd een masker op. Tot dat ik uit een oude narcistische relatie stapte, Francesco leerde kennen en zo op het pad van zelfontwikkeling terecht kwam. Ik startte met de mooiste (maar tegelijk ook de moeilijkste) reis van mijn leven, kwam precies de juiste mensen tegen die mij hielpen met het loslaten van gevoelslagen die ik met mij mee droeg (het welbekende rugzakje) en ervaarde steeds meer mijn kern, ziel en de verbinding waar ik jaren lang naar opzoek was. Vanuit daar ging mijn leven zich vormen naar wat mij gelukkig maakte i.p.v. het achterga jagen van geluk en het niet kunnen krijgen. Ik weet nu dat het leven magisch kan zijn, dat wonderen bestaan en dat als je bereid bent om jezelf vanuit wonderen bestaan en dat als je bereid bent om jezelf vanuit liefde en kwetsbaarheid volledig te omarmen alles mogelijk is.

wonderen bestaan en dat als je bereid bent om jezelf vanuit liefde en kwetsbaarheid volledig te omarmen alles mogelijk is. Ook weet ik dat je nooit klaar bent met leren, groeien en ervaren en dat ik het heel bijzonder vind om mensen bij de reis van hun leven te mogen ondersteunen. Als je start met de reis naar binnen kom je hele mooie, maar ook angstaanjagende dingen tegen en wat ik je mee wil geven is dat je dit niet alleen hoeft te doen. We gaan over naar een tijd van eenheid en verbinding en nemen afscheid van individualiteit en macht. Dit betekend dat er ook binnen in jou veel zal gaan veranderen of misschien al veranderd is. Het licht is altijd sterker dan het donker en samen staan we sterk.