Lente Retraite

Tijdens het lente retraite gaan we dieper in op onze daadwerkelijke verlangens. Wat wil je nu ECHT in dit leven? Je gaat de zaadjes planten om die droomtoekomst waarnaar je verlangt ook echt daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren. Om daar echt klaar voor te zijn zul je echt weer 100% van jezelf moeten gaan houden. Wat houdt, houden van jezelf, precies in? Heb je daar wel eens goed bij stil gestaan? Dit retraite staat zelfliefde dus ook centraal. Omdat we in kleine groepen van 4 deelnemers werken, kunnen wij jou de aandacht geven die je op dat moment nodig hebt. Omdat we met 2 trainers werken is er zelfs de mogelijkheid om echt diep te gaan in een 1 op 1 sessie. Deze sessies worden geleid door Josje die gespecialiseerd is in het sjamanisme. Zij gaat dan samen met jou naar hetgeen waar je op dat moment naar op zoek bent, want vaak weten we niet eens waardoor het komt dat we zo op zoek zijn naar liefde buiten onszelf terwijl we de liefde in onszelf graag terug willen vinden. Door middel van deze intense maar oplossingsgerichte sessies ga je de meest bijzondere transformaties beleven, wat van een groot belang is om verdere stappen te kunnen ondernemen. Je gaat ervaren hoe het is om een handgeschreven brief aan je zelf te schrijven. Wat zou jij allemaal tegen jezelf willen zeggen? Je zult versteld staan wat er allemaal uit kan komen als je het puur vanuit je hart gaat schrijven. Omdat we in de huidige samenleving zo veel met dingen buiten onszelf bezig zijn gaan we tijdens dit retraite juist met onze binnenwereld aan de slag. Want uiteindelijk komt het allemaal neer op, zo binnen zo buiten. Verder ga je erachter komen waarom je soms minder vooruitgang boekt als dat je zelf misschien zou willen op bepaalde vlakken. Dit doen we doormiddel het uitleggen van de weg van de held. Iedereen gaat door dezelfde processen maar iedereen gaat er weer op zijn/haar eigen manier mee om. Al bij al het lente retraite gaat je weer vele nieuwe en mooie inzichten geven. Ben jij er klaar voor? 

 

 

Deze 4 onvergetelijke dagen beleef je in het prachtige Sauerland. We gaan regelmatig naar buiten om mooie natuurwandelingen te maken waar je je medecursisten en ons nog beter leert kennen. Wij geloven er namelijk in, hoe nauwer de band onder elkaar is, hoe grotere stappen je voor jezelf kunt gaan zetten. Je gaat een ijs voetenbad ervaren midden in de natuur, je gaat de mooiste zielsreizen maken, en daarnaast heb je ook nog eens genoeg vrije tijd. Waarom vrije tijd zal je misschien denken? maar wij weten hoe intens deze 4 dagen zijn en het van groot belang is, dat je lichaam en ziel genoeg tijd krijgen om alles goed te kunnen verwerken.

 

Opzet programma

Het retraite bestaat uit 4 aaneengesloten dagen. Het retraite loopt van maandag 22 mei 2023 t/m donderdag 25 mei 2023. Het retraite start maandag om 13.00 uur en eindigt donderdag om 15:00 uur. Het is mogelijk om zondagavond al naar de accommodatie te komen tegen een kleine vergoeding (zie prijs)

Wat kun je verwachten

Tijdens het lente retraite behandelen we de codes 3 & 4 van de Life School, namelijk: 

– Code 3: De code van Verlangen: Bouwen, wat is mijn doel?

– Code 4: De code van Liefde: Leven, wat is mijn liefde?

Verder ga…

– Je meer te weten komen over de verschillende chakra’s.

– Je een handgeschreven brief schrijven aan jezelf. 

 Ook komen er nog vele andere onderdelen aan bod. Er zitten opdrachten in die je alleen uitvoert, er worden interactieve gesprekken gevoerd met elkaar, er zullen meditaties voorbij komen, er zullen natuurwandelingen gemaakt worden en er worden verschillende workshops gegeven. Naast een “vast” programma zal er veel aandacht besteed worden aan de cursisten zelf. Elke cursist heeft zijn of haar eigen punten waar hij/zij aan wilt werken wat uitgebreid behandeld wordt.

Accommodatie

Het retraite wordt gegeven in het groepenhuis Haus Zum Diemelsee gelegen in het pittoreske dorpje Stormbruch in Duitsland. Iedere cursist zal beschikken over een eigen slaapkamer waarbij de badkamer gedeeld zal worden met één andere cursist. Er is een ruime keuken aanwezig waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken wanneer gewenst. De workshops zullen gegeven worden in de ruime en gezellige woonkamer van het groepenhuis.


Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

Prijs

Wij bieden je dit 4-daagse retraite aan voor een totaalprijs van €999,- inclusief btw. Hiervan is €777 berekent voor het 4-daagse retraite inclusief alle workshops, onbeperkt koffie thee en fruit overdag, en je zult het gehele retraite de beschikking hebben over 2 trainers waar je met al je vragen terecht kunt. De overige €222 besteed je voor 3 overnachtingen inclusief 3x ontbijt, 4x lunch en 3x diner. De eventuele extra overnachting van zondag op maandag zal tegen een kleine vergoeding van €33 te verkrijgen zijn.

Certificering

Na de afronding van het retraite ontvang je het 

Infinity Academy Lente Retraite Certificaat.

Heb je eerder ook de volgende retraites gevolgd:

-Infinity Academy Winter Retraite

 -Infinity Academy Zomer Retraite

 -Infinity Academy Herfst Retraite

Dan ontvang je ook het Infinity Academy Life School Certificaat.

Deelnemers Lente Retraite