Herfst Retraite

Het is tijd om los te gaan laten. Net zoals de bomen die hun oude bladeren loslaten om zich klaar te maken voor het volgende level, ga jij afscheid nemen van al het oude wat niet meer voor jou dient. Het is tijd om kennis te gaan maken met je nieuwe identiteit. Het is tijd voor de code van Verlichting: Wijsheid, wat is nu daadwerkelijk jouw licht. Hoe ga jij het licht laten stralen op de wereld om je heen. Waar sta jij nu echt voor en hoe wil jij jezelf gaan laten zien? Dit is de start van een prachtig nieuw hoofdstuk in je leven. Ook ga je je communicatie skills naar een nog hoger level tillen zodat je je in de toekomst veel makkelijker kan gaan bewegen in de vele verschillende conversaties waar je nog in terecht zult gaan komen. Ook zullen er weer nieuwe universele/natuurwetten aan bod komen om je kennis op dat vlak nog meer uit te breiden.

  

 

Om echt definitief afscheid te nemen van alle ballast wat jou niet meer dient zul je naar je diepste kern af moeten reizen. Dat hoef je uiteraard niet helemaal zelf te doen. Omdat we in kleine groepen van 4 deelnemers werken, kunnen wij jou de aandacht geven die je op dat moment nodig hebt. Een ander voordeel is dat we met 2 trainers werken en er dus de mogelijkheid bestaat om echt diep te gaan in een 1 op 1 sessie. Deze sessies worden geleid door Josje die gespecialiseerd is in het sjamanisme. Zij gaat dan samen met jou op zoek naar hetgeen waar je op dat moment behoefte aan hebt, het is namelijk niet makkelijk om echt door te gaan dringen tot je ware kern. Door middel van deze intense maar oplossingsgerichte sessies ga je de meest bijzondere transformaties beleven, wat van een groot belang is om echt afscheid te gaan nemen van die niet dienende ballast.

 

 

Deze 4 onvergetelijke dagen beleef je in het prachtige Sauerland. We gaan regelmatig naar buiten om mooie natuurwandelingen te maken waar je je medecursisten en ons nog beter leert kennen. Wij geloven er namelijk in, hoe nauwer de band onder elkaar is, hoe grotere stappen je voor jezelf kunt gaan zetten. Je gaat een ijs voetenbad ervaren midden in de natuur, je gaat de mooiste zielsreizen maken, en daarnaast heb je ook nog eens genoeg vrije tijd. Waarom vrije tijd zal je misschien denken? maar wij weten hoe intens deze 4 dagen zijn en het van groot belang is, dat je lichaam en ziel genoeg tijd krijgen om alles goed te kunnen verwerken.

Opzet programma

Het retraite bestaat uit 4 aaneengesloten dagen. Het retraite loopt van maandag 30 oktober 2023 t/m donderdag 2 november 2023. Het retraite start maandag om 13.00 uur en eindigt donderdag om 15:00 uur. Het is mogelijk om zondagavond al naar de accommodatie te komen tegen een kleine vergoeding (zie prijs)

Wat kun je verwachten

Tijdens het herfst retraite behandelen we de laatste code van de Life School, namelijk: 

– Code 6: De code van Verlichting: Wijsheid, wat is mijn licht?

Verder ga…

– Je een grote stap maken in het definitief loslaten van je niet dienende ballast

– Je meer kennis krijgen van universele/natuurwetten

– Je een goed beeld krijgen van hoe de drama/winnaarsdriehoek precies werkt

Ook komen er nog vele andere onderdelen aan bod. Er zitten opdrachten in die je alleen uitvoert, er worden interactieve gesprekken gevoerd met elkaar, er zullen meditaties voorbij komen, er zullen natuurwandelingen gemaakt worden en er worden verschillende workshops gegeven. Naast een “vast” programma zal er veel aandacht besteed worden aan de cursisten zelf. Elke cursist heeft zijn of haar eigen punten waar hij/zij aan wilt werken wat uitgebreid behandeld wordt.

Accommodatie

Het retraite wordt gegeven in het groepenhuis Haus Zum Diemelsee gelegen in het pittoreske dorpje Stormbruch in Duitsland. Iedere cursist zal beschikken over een eigen slaapkamer waarbij de badkamer gedeeld zal worden met één andere cursist. Er is een ruime keuken aanwezig waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken wanneer gewenst. De workshops zullen gegeven worden in de ruime en gezellige woonkamer van het groepenhuis.


Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

Prijs

Wij bieden je dit 4-daagse retraite aan voor een totaalprijs van €999,- inclusief btw. Hiervan is €777 berekent voor het 4-daagse retraite inclusief alle workshops, onbeperkt koffie thee en fruit overdag, en je zult het gehele retraite de beschikking hebben over 2 trainers waar je met al je vragen terecht kunt. De overige €222 besteed je voor 3 overnachtingen inclusief 3x ontbijt, 4x lunch en 3x diner. De eventuele extra overnachting van zondag op maandag zal tegen een kleine vergoeding van €33 te verkrijgen zijn.

Certificering

Na de afronding van het retraite ontvang je het 

Infinity Academy Herfst Retraite Certificaat.

Heb je eerder ook de volgende retraites gevolgd:

 -Infinity Academy Winter Retraite

-Infinity Academy Lente Retraite

 -Infinity Academy Zomer Retraite

Dan ontvang je ook het Infinity Academy Life School Certificaat.

Deelnemers Herfst Retraite