Zomer Retraite

Tijdens het zomer retraite gaan we o.a. aan de slag met het onderwerp overvloed. Vaak wordt overvloed geassocieerd met geld maar overvloed kun je overal op betrekken. Overvloed in de vorm van liefde, overvloed op financieel vlak, overvloed op het gebied van geluk, overvloed op het gebied van relaties, overvloed op het gebied van kennis en ga zo maar even door. Overvloed is iets wat er gewoonweg is alleen is het ons anders wijsgemaakt en wordt er nog teveel gedacht en gehandeld in schaarste. Tijdens dit retraite ga je dus op zoek naar je eigen overvloed. Waar stroomt het al lekker en waar stagneert het allemaal. Dit zijn interessante dingen om te onderzoeken want hoe langer je in schaarste blijft handelen of denken hoe langer je vast blijft zitten in de gevangenis van schaarste. Ook gaan we aan de slag met ECHTE verbinding. In essentie komen we allemaal vanuit dezelfde bron en zijn we allemaal met elkaar verbonden. Toch leven we nog in een maatschappij waar het lijkt dat we afgescheiden zijn van elkaar. In werkelijkheid is het dus precies andersom. Hoe ga je die verbinding weer voelen en hoe ga je de verbinding met jezelf weer herkennen? Dit zijn stuk voor stuk vraagstukken waar je veel aan hebt als het je weer allemaal helder en duidelijk is. Wij gaan je daarbij helpen tijdens deze zomer editie. 

Omdat we in kleine groepen van 4 deelnemers werken, kunnen wij jou de aandacht geven die je op dat moment nodig hebt. Omdat we met 2 trainers werken is er zelfs de mogelijkheid om echt diep te gaan in een 1 op 1 sessie. Deze sessies worden geleid door Josje die gespecialiseerd is in het sjamanisme. Zij gaat dan samen met jou naar hetgeen waar je op dat moment naar op zoek bent, want vaak weten we niet eens waar we de verbinding met onszelf dan wel met andere precies zijn vergeten. Ik noem het woord vergeten omdat het een kwestie is van onszelf het weer te gaan herinneren wat die verbinding ook alweer precies is, want zoals hierboven al eerder gezegd komen we allemaal vanuit dezelfde bron van liefde en staan we allemaal met elkaar in verbinding. Door middel van deze intense maar oplossingsgerichte sessies bestaat er een grote kans dat jij je dat weer gaat herinneren, en is dat niet precies wat je wilt? 

 

Verder ga je een brief schrijven aan je angst. Dit om een nog beter inzicht te krijgen waar je blokkades zitten zodat je er voor eens en altijd mee af kan rekenen. Je gaat ook nog aan de slag met manifesteren. Weet jij wat dat precies inhoud en hoe dat exact werkt? Je gaat samen met ons op zoek naar je waren potentie. Wat is je daadwerkelijke gave en hoe kun je die gave het beste tot uiting brengen? Tijdens dit zomer retraite is er de mogelijkheid om daar achter te gaan komen.

 

Deze 4 onvergetelijke dagen beleef je in het prachtige Sauerland. We gaan regelmatig naar buiten om mooie natuurwandelingen te maken waar je je medecursisten en ons nog beter leert kennen. Wij geloven er namelijk in, hoe nauwer de band onder elkaar is, hoe grotere stappen je voor jezelf kunt gaan zetten. Je gaat een ijs voetenbad ervaren midden in de natuur, je gaat de mooiste zielsreizen maken, en daarnaast heb je ook nog eens genoeg vrije tijd. Waarom vrije tijd zal je misschien denken? maar wij weten hoe intens deze 4 dagen zijn en het van groot belang is, dat je lichaam en ziel genoeg tijd krijgen om alles goed te kunnen verwerken.

Opzet programma

Het retraite bestaat uit 4 aaneengesloten dagen. Het retraite loopt van maandag 4 september 2023 t/m donderdag 7 september 2023. Het retraite start maandag om 13.00 uur en eindigt donderdag om 15:00 uur. Het is mogelijk om zondagavond al naar de accommodatie te komen tegen een kleine vergoeding (zie prijs)

Wat kun je verwachten

Tijdens het zomer retraite behandelen we de codes 5 & 6 van de Life School, namelijk: 

– Code 5: De code van Overvloed: Delen, wat is mijn rijkdom?

– Code 6: De code van Manifestatie: Verbinding, wat is mijn gave?

Verder ga…

– Je een handgeschreven brief schrijven aan je angst.

– Je aan de slag met het onderwerp manifestatie.

– Je op zoek naar je daadwerkelijke gave.

Ook komen er nog vele andere onderdelen aan bod. Er zitten opdrachten in die je alleen uitvoert, er worden interactieve gesprekken gevoerd met elkaar, er zullen meditaties voorbij komen, er zullen natuurwandelingen gemaakt worden en er worden verschillende workshops gegeven. Naast een “vast” programma zal er veel aandacht besteed worden aan de cursisten zelf. Elke cursist heeft zijn of haar eigen punten waar hij/zij aan wilt werken wat uitgebreid behandeld wordt.

Accommodatie

Het retraite wordt gegeven in het groepenhuis Haus Zum Diemelsee gelegen in het pittoreske dorpje Stormbruch in Duitsland. Iedere cursist zal beschikken over een eigen slaapkamer waarbij de badkamer gedeeld zal worden met één andere cursist. Er is een ruime keuken aanwezig waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken wanneer gewenst. De workshops zullen gegeven worden in de ruime en gezellige woonkamer van het groepenhuis.


Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

Prijs

Wij bieden je dit 4-daagse retraite aan voor een totaalprijs van €999,- inclusief btw. Hiervan is €777 berekent voor het 4-daagse retraite inclusief alle workshops, onbeperkt koffie thee en fruit overdag, en je zult het gehele retraite de beschikking hebben over 2 trainers waar je met al je vragen terecht kunt. De overige €222 besteed je voor 3 overnachtingen inclusief 3x ontbijt, 4x lunch en 3x diner. De eventuele extra overnachting van zondag op maandag zal tegen een kleine vergoeding van €33 te verkrijgen zijn.

Certificering

Na de afronding van het retraite ontvang je het 

Infinity Academy Zomer Retraite Certificaat.

Heb je eerder ook de volgende retraites gevolgd:

-Infinity Academy Winter Retraite

-Infinity Academy Lente Retraite

 -Infinity Academy Herfst Retraite

Dan ontvang je ook het Infinity Academy Life School Certificaat.

Deelnemers Zomer Retraite