De Life School

                                                                                                                              Een reis door je leven

De Life School is hét pakket waar je naar op zoek bent. Je doorloopt alle 4 de verschillende retraites op willekeurige volgorde en dat ook nog eens voor een aantrekkelijkere prijs dan dat je de 4 retraites los van elkaar zou volgen. Wij zijn van mening dat als je de Life School volledig doorloopt dat je echt klaar bent om het droomleven te gaan leven wat je diep van binnen stiekem altijd al hebt gewild. Het is dé opstap naar het volgende level. Ben jij klaar om je ware potentie te gaan leven? Wil jij erachter komen waar je nu echt vandaan komt, wat je echte passies en talenten precies zijn,  wat precies je taak hier op aarde is, waarom je precies doet wat je doet en hoe je dit allemaal kunt gaan toepassen in je nieuwe leven? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de Life School, want het zal je leven in positieve zin compleet veranderen.

Je zult een onvergetelijke reis door je leven gaan maken. Een reis die je je leven lang bijblijft en waar je altijd op terug zou kunnen vallen. Wij gaan deze reis met alle plezier samen met jou aan en waar nodig ondersteunen wij jou om de stappen te gaat maken waar jij zo naar verlangt. Overal waar jij aan zou willen werken is de gelegenheid voor en daar zullen wij ook de nodige aandacht aan besteden. 

 

 

Omdat we in kleine groepen van 4 deelnemers werken, kunnen wij jou de aandacht geven die je op dat moment nodig hebt. Omdat we met 2 trainers werken is er zelfs de mogelijkheid om echt diep te gaan in een 1 op 1 sessie. Deze sessies worden geleid door Josje die gespecialiseerd is in het sjamanisme. Zij gaat dan samen met jou naar hetgeen waar je op dat moment naar op zoek bent, want vaak weten we niet eens waar onze gevoelens, frustraties, pijnen en trauma’s precies aan gekoppeld zijn. Door middel van deze intense maar oplossingsgerichte sessies ga je de meest bijzondere transformaties beleven, wat van een groot belang is om uiteindelijk je droomleven te kunnen gaan leven. 

 

 

Deze 4 onvergetelijke retraites beleef je in het prachtige Sauerland. We gaan regelmatig naar buiten om mooie natuurwandelingen te maken waar je je medecursisten en ons nog beter leert kennen. Wij geloven er namelijk in, hoe nauwer de band onder elkaar is, hoe grotere stappen je voor jezelf kunt gaan zetten. Je gaat een ijs voetenbad ervaren midden in de natuur, je gaat de mooiste zielsreizen maken, en daarnaast heb je ook nog eens genoeg vrije tijd. Waarom vrije tijd zal je misschien denken? maar wij weten hoe intens de retraites zijn en het van groot belang is, dat je lichaam en ziel genoeg tijd krijgen om alles goed te kunnen verwerken.

Opzet programma

De Life School bestaat uit 4 retraites van 4 dagen. Jij bepaalt zelf wanneer en in  welke volgorde je de retraites volgt. Elk retraite start op een maandag om 13:00 uur en eindigt op een donderdag om 15:00 uur. Het is mogelijk om zondagavond al naar de accommodatie te komen tegen een kleine vergoeding (zie prijs)

Wat kun je verwachten

Tijdens de Life School behandelen we de 7 codes van het leven, namelijk: 

– Code 1: De code van Verbinding, vertrouwen, wie ben ik?

– Code 2: De code van Creatie: Scheppen, wat wil ik?

– Code 3: De code van Verlangen: Bouwen, wat is mijn doel?

– Code 4: De code van Liefde: Leven, wat is mijn liefde?

– Code 5: De code van Overvloed: Delen, wat is mijn rijkdom?

– Code 6: De code van Manifestatie: Verbinding, Wat is mijn gave?

– Code 7: De code van Verlichting: Wijsheid, wat is mijn licht?

Verder ga…

– Je meer kennis krijgen van de universele/natuurwetten

– Je een dag uit je droomleven beleven

– Je meer te weten komen over de verschillende chakra’s

– Je een handgeschreven brief schrijven aan jezelf

– Je een handgeschreven brief schrijven aan je angst

– Je aan de slag met het onderwerp manifestatie

– Je op zoek naar je daadwerkelijke gave

– Je een grote stap maken in het definitief loslaten van je niet dienende ballast

– Je een goed beeld krijgen van hoe de drama/winnaarsdriehoek precies werkt

Ook komen er nog vele andere onderdelen aan bod. Er zitten opdrachten in die je alleen uitvoert, er worden interactieve gesprekken gevoerd met elkaar, er zullen meditaties voorbij komen, er zullen natuurwandelingen gemaakt worden en er worden verschillende workshops gegeven. Naast een “vast” programma zal er veel aandacht besteed worden aan de cursisten zelf. Elke cursist heeft zijn of haar eigen punten waar hij/zij aan wilt werken wat uitgebreid behandeld wordt.

Accommodatie

De Life School wordt gegeven in het groepenhuis Haus Zum Diemelsee gelegen in het pittoreske dorpje Stormbruch in Duitsland. Iedere cursist zal beschikken over een eigen slaapkamer waarbij de badkamer gedeeld zal worden met één andere cursist. Er is een ruime keuken aanwezig waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken wanneer gewenst. De workshops zullen gegeven worden in de ruime en gezellige woonkamer van het groepenhuis.


Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

Prijs

Wij bieden je de Life School aan voor een totaalprijs van €3777,- inclusief btw. Hiervan is €2889 berekent voor de Life School inclusief alle workshops, onbeperkt koffie thee en fruit overdag, en je zult tijdens de 4 verschillende retraites de beschikking hebben over 2 trainers waar je met al je vragen terecht kunt. De overige €888 besteed je voor 12 overnachtingen inclusief 12x ontbijt, 16x lunch en 12x diner. De eventuele extra overnachting van zondag op maandag zal tegen een kleine vergoeding van €33 te verkrijgen zijn.

Certificering

Na de afronding van de Life School ontvang je het Infinity Academy Life School Certificaat.