Winter Retraite

Tijdens het winter retraite behandelen we de basis, de code van verbinding, wie of wat ben ik nou eigenlijk echt? Ook ga je aan de slag met de eerste stappen te zetten naar je ware essentie, wat zijn je talenten en passies precies? We gaan op zoek naar je grootste angsten en pijnen, want als we die weten te herkennen, kunnen we pas echt aan de slag met het bouwen naar een nieuw fundament. Omdat we in kleine groepen van 4 deelnemers werken, kunnen wij jou de aandacht geven die je op dat moment nodig hebt. Omdat we met 2 trainers werken is er zelfs de mogelijkheid om echt diep te gaan in een 1 op 1 sessie. Deze sessies worden geleid door Josje die gespecialiseerd is in het sjamanisme. Zij gaat dan samen met jou naar hetgeen waar je op dat moment naar op zoek bent, want vaak weten we niet eens waar onze gevoelens, frustraties, pijnen en trauma’s precies aan gekoppeld zijn. Door middel van deze intense maar oplossingsgerichte sessies ga je de meest bijzondere transformaties beleven, wat van een groot belang is om verdere stappen te kunnen ondernemen. Verder ga je meer inzicht krijgen in de universele/natuurwetten. Wat houden ze precies in en hoe kun je ze het beste toepassen waardoor je leven er nog mooier en makkelijker van gaat worden. Je gaat erachter komen hoe je dag eruit zal gaan zien als je ECHT je droomleven zou leven.

 

Deze 4 onvergetelijke dagen beleef je in het prachtige Sauerland. We gaan regelmatig naar buiten om mooie natuurwandelingen te maken waar je je medecursisten en ons nog beter leert kennen. Wij geloven er namelijk in, hoe nauwer de band onder elkaar is, hoe grotere stappen je voor jezelf kunt gaan zetten. Je gaat een ijs voetenbad ervaren midden in de natuur, je gaat de mooiste zielsreizen maken, en daarnaast heb je ook nog eens genoeg vrije tijd. Waarom vrije tijd zal je misschien denken? maar wij weten hoe intens deze 4 dagen zijn en het van groot belang is, dat je lichaam en ziel genoeg tijd krijgen om alles goed te kunnen verwerken.

Opzet programma

Het retraite bestaat uit 4 aaneengesloten dagen. Het retraite loopt van maandag 20 februari 2023 t/m donderdag 23 februari 2023. Het retraite start maandag om 13.00 uur en eindigt donderdag om 15:00 uur. Het is mogelijk om zondagavond al naar de accommodatie te komen tegen een kleine vergoeding (zie prijs)

Wat kun je verwachten

Tijdens het winter retraite behandelen we de codes 1 & 2 van de Life School, namelijk: 

– Code 1: De code van Verbinding, vertrouwen, wie ben ik?

– Code 2: De code van Creatie: Scheppen, wat wil ik?

Verder ga…

– Je meer kennis krijgen van de universele/natuurwetten

– Je een dag uit je droomleven beleven

Ook komen er nog vele andere onderdelen aan bod. Er zitten opdrachten in die je alleen uitvoert, er worden interactieve gesprekken gevoerd met elkaar, er zullen meditaties voorbij komen, er zullen natuurwandelingen gemaakt worden en er worden verschillende workshops gegeven. Naast een “vast” programma zal er veel aandacht besteed worden aan de cursisten zelf. Elke cursist heeft zijn of haar eigen punten waar hij/zij aan wilt werken wat uitgebreid behandeld wordt.

Accommodatie

Het retraite wordt gegeven in het groepenhuis Haus Zum Diemelsee gelegen in het pittoreske dorpje Stormbruch in Duitsland. Iedere cursist zal beschikken over een eigen slaapkamer waarbij de badkamer gedeeld zal worden met één andere cursist. Er is een ruime keuken aanwezig waar je ten alle tijden gebruik van kunt maken wanneer gewenst. De workshops zullen gegeven worden in de ruime en gezellige woonkamer van het groepenhuis.


Haus-zum-Diemelsee

Sauerlandstrasse 3

34519 Diemelsee/ Stormbruch

Duitsland

Prijs

Wij bieden je dit 4-daagse retraite aan voor een totaalprijs van €999,- inclusief btw. Hiervan is €777 berekent voor het 4-daagse retraite inclusief alle workshops, onbeperkt koffie thee en fruit overdag, en je zult het gehele retraite de beschikking hebben over 2 trainers waar je met al je vragen terecht kunt. De overige €222 besteed je voor 3 overnachtingen inclusief 3x ontbijt, 4x lunch en 3x diner. De eventuele extra overnachting van zondag op maandag zal tegen een kleine vergoeding van €33 te verkrijgen zijn.

Certificering

 Na de afronding van het retraite ontvang je het 

Infinity Academy Winter Retraite Certificaat.

Heb je eerder ook de volgende retraites gevolgd:

-Infinity Academy Lente Retraite

  -Infinity Academy Zomer Retraite

 -Infinity Academy Herfst Retraite

Dan ontvang je ook het Infinity Academy Life School Certificaat.

 

Deelnemers Winter Retraite

Patricia Bonn-Franssen

Waar zal ik beginnen… Geen woorden voor deze magische 4 dagen tijdens het winter retraite. Het heeft mij zoveel gebracht persoonlijk en zeker ook voor onze relatie. Ik ben Josje en Francesco enorm dankbaar voor deze ervaring en ik weet dat dit heel veel moois gaat brengen op mijn levenspad. Dank jullie wel lieve Josje en Francesco….het was werkelijk Magisch

Liefs Patricia

Ontwerp zonder titel (27)
Marco Bonn
Hoe ga ik dit beschrijven???
Na 4 mooie dagen bezig te zijn geweest met persoonlijke ontwikkeling bij de Infinity Academy heeft het al mijn verwachtingen overtroffen. Francesco en Josje ken ik privé ook al erg goed, maar na deze dagen mag ik wel zeggen dat we nu wel een hele speciale band hebben. Voor mezelf is zoveel duidelijk geworden, ik heb veel mogen loslaten en mijn gave mogen ontvangen✨️💕 En als kers op de taart hebben Patricia en ik dit samen mogen ervaren….hoe bijzonder❤️❤️ Ik kan ieder ander stel die nog dichter bij elkaar willen komen te staan dit echt aanraden!
Ontwerp zonder titel (27)
Janita van Gaal

Lieve Josje en Francesco jullie zijn geweldig lieve mensen met heel veel warmte en liefde. Tijdens het winter retraite ben ik tot mooie inzichten gekomen en heb ik mooie reizen mogen maken onder begeleiding van Francesco en Josje.
Een aanrader voor iedereen die klaar is voor nieuwe inzichten.

Ontwerp zonder titel (27)