WhatsApp Image 2023-03-08 at 15.09.16
Michelle Deenen

Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om mee te gaan op retraite! De bijzondere locatie, fijne coaches, lieve deelnemers, het hele weekend was fantastisch. Ik heb me uiteindelijk kwetsbaar kunnen opstellen mede dankzij Francesco, Priscilla en Josje. Ik heb dit weekend goede inzichten en energie gekregen om weer goed door te kunnen gaan en alle energie weer in mezelf te steken! Super bedankt iedereen voor dit fijne weekend β™‘

Ontwerp zonder titel (27)
Kopie van Certificaat (11)
John de Vries
Sommige ervaring(en) neem je mee in je hart. Zo ook deze ervaring, mijn allereerste π‘πžπ­π«πšπ’π­πž.
Alles was zo volmaakt, precies zoals het hoorde te zijn. De prachtige sfeervolle locatie in het mooie Sauerland, jullie manier van communiceren, jullie om je heen, jullie lessen, het eten, de wandelingen, de lieve deelnemers, de gesprekken en emoties delen gedurende de dag.
Tot in detail hebben jullie, alles voorbereid. Wanneer er een kwaliteitsnorm zou bestaan voor jullie retraite, dan zou ik jullie een “π‘΄π’Šπ’„π’‰π’†π’π’Šπ’ 𝑺𝒕𝒆𝒓” geven.
Ontwerp zonder titel (27)
anouk
Anouk Bexkens

Ik raad dit retraite iedereen aan! Fijne omgeving, fijne coaches waardoor je je veilig voelt en daardoor jezelf volledig open kunt stellen. Hierdoor heb je echt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Infinity Academy bedankt!

Ontwerp zonder titel (27)
judith
Judith Detmers

Ik ben bij het eerste retraite van de Infinity Academy geweest en heb daar heel veel over mezelf geleerd. De coaches zorgen voor een goede sfeer waardoor je, zonder veroordeeld te worden, je kwetsbaar op kan stellen, hierdoor kan je grote stappen maken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Absoluut een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken.

Ontwerp zonder titel (27)
tammies
Tamara Farinelli
Ik heb een heel bijzonder retrait gehad via de Infinity Academy. Kleine groepen waardoor je je veilig voelt en je de kans hebt je kwetsbaar op te stellen wat enorm fijn is voor groei en ontwikkeling. Ik raad het iedereen aan die graag aan zichzelf willen werken en de controle terug willen krijgen over hun leven.
Ontwerp zonder titel (27)
sharon
Sharon Verkaart - van den Berg

Wat een mooie ervaring en ik heb echt grote stappen mogen maken. Ik kan echt iedereen één van deze retraites aanbevelen als je op zoek bent naar de waarheid achter jezelf. Infinity Academy bedankt en wie weet tot de volgende keer.

Ontwerp zonder titel (27)
Infinity Academy (37)
Patricia Bonn-Franssen

Waar zal ik beginnen… Geen woorden voor deze magische 4 dagen tijdens het winter retraite. Het heeft mij zoveel gebracht persoonlijk en zeker ook voor onze relatie. Ik ben Josje en Francesco enorm dankbaar voor deze ervaring en ik weet dat dit heel veel moois gaat brengen op mijn levenspad. Dank jullie wel lieve Josje en Francesco….het was werkelijk Magisch

Liefs Patricia

Ontwerp zonder titel (27)
Marco Bonn
Marco Bonn
Hoe ga ik dit beschrijven???
Na 4 mooie dagen bezig te zijn geweest met persoonlijke ontwikkeling bij de Infinity Academy heeft het al mijn verwachtingen overtroffen. Francesco en Josje ken ik privΓ© ook al erg goed, maar na deze dagen mag ik wel zeggen dat we nu wel een hele speciale band hebben. Voor mezelf is zoveel duidelijk geworden, ik heb veel mogen loslaten en mijn gave mogen ontvangenβœ¨οΈπŸ’• En als kers op de taart hebben Patricia en ik dit samen mogen ervaren….hoe bijzonder❀️❀️ Ik kan ieder ander stel die nog dichter bij elkaar willen komen te staan dit echt aanraden!
Ontwerp zonder titel (27)
Janita
Janita van Gaal

Lieve Josje en Francesco jullie zijn geweldig lieve mensen met heel veel warmte en liefde. Tijdens het winter retraite ben ik tot mooie inzichten gekomen en heb ik mooie reizen mogen maken onder begeleiding van Francesco en Josje.
Een aanrader voor iedereen die klaar is voor nieuwe inzichten.

Ontwerp zonder titel (27)