Hallo daar! Leuk dat je geïnteresseerd bent in wat ik nog meer doe. Ik ben namelijk overtuigd van het feit dat iedereen een sparringpartner in zijn of haar leven nodig heeft om het beste in hem/haar naar boven te halen. Ikzelf gebruik dan ook al jaren meerdere sparringpartners om mezelf keer op keer naar een hoger level te tillen. Een sparringpartner is er niet alleen om je naar een hoger level te tillen maar is er ook vooral voor om er voor jou te zijn als je nieuwe inspiratie nodig hebt, als je even vastloopt op welk vlak dan ook in je leven, om je eigen ideeën mee te delen zodat je er samen over kunt hebben hoe je jouw nieuwe ideeën tot uiting wilt gaan brengen in het dagelijkse leven, een sparringpartner is er voor om je dromen en doelen scherp te houden en die ook daadwerkelijk te gaan behalen.

 

Voor mezelf werkte het ideaal om minimaal 1x in de maand samen te zitten om onderwerpen te bespreken waarin ik nieuwe inzichten opdeed en waardoor ik weer met volle energie terug huiswaarts keerde om met de dingen bezig te kunnen gaan waar ik echt heel erg blij van werd. 

Op deze manier houd ik mezelf op het pad dat ik behoor te bewandelen. In de periode wanneer ik nog geen gebruik maakte van een sparringpartner, bleef ik lange tijd in hetzelfde patroon hangen. Hoe dat patroon eruit zag? s’ochtens wakker worden, ontbijten, naar mijn werk gaan, thuiskomen, avond eten, misschien nog even een sportmoment in de avond, en dan was het alweer tijd om naar bed te gaan. Door de drukke maatschappij waarin wij leven houden we bijna geen tijd meer vrij voor de dingen waar we diep van binnen eigenlijk echt mee aan de slag willen gaan. Ik kwam erachter dat ikzelf ook verslaafd was geraakt aan die levensstijl en op een dag was ik er klaar mee. Ik ging op zoek naar een sparringpartner die mij ging helpen om mij scherp en alert te houden om meer tijd te gaan besteden aan de dingen waar ik echt energie van zou krijgen. Sindsdien heeft mijn leven een enorme boost gemaakt en leef ik daadwerkelijk het leven dat ik stiekem van binnen altijd al wilde leven. Ik sfeer bij de quote van de wijze tovenaar Gandalf, wat hij zei is het volgende: Het enige wat we moeten beslissen is wat we doen met de tijd die ons wordt gegeven. Dus wacht niet langer en zet nu de stap die je ECHT waard bent! Namaste.